Почивки в България Екскурзии & Чужбина Хотели & Къщи за гости Пазаруване & Услуги Заедно в Izgodni.bg

Реклама в Izgodni.bg

———  Партньорите за нас  ———
Grupovo.bg
Изгодни.бг е чудесен и незаманим за нас канал, носещ таргетиран, целенасочен трафик и клиенти!

Изгодни.бг е чудесен и незаманим за нас канал, носещ таргетиран, целенасочен трафик и клиенти, знаещи какво търсят. Рекламираме без прекъсване в Изгодни.бг от началото на 2012 година. Бизнесът ни се развива постоянно в положителна посока, за което Изгодни.бг имат голям принос. Работата с партньорския панел е много лесна. Фактът, че те са също невероятен екип, с който се работи и общува лесно, е допълнителен бонус. Дългогодишната ни съвместна работа е доказала многократно уменията им за навременна реакция и коректно отношение. Препоръчвали сме Изгодни.бг множество пъти на наши приятели и партньори.

Спас Тошев
Grupovo.bg
Visit.bg
Препоръчваме Izgodni.bg на всички наши приятели и партньори!

Бих искал да изложа нашите позитиви относно съвместната ни работа с Izgodni.bg Започнахме да рекламираме в Izgodni.bg през 2013 година. За нас като Туроператор, Izgodni.bg е рекламен канал, който ни носи таргетиран трафик от клиенти, които търсят почивки в България и чужбина. Много добри и отзивчиви партньори. Уверени сме в компетентсността на специалистите им. Надяваме се, че с тяхната компетентна работа, всеотдайност и активност, ще продължаваме да се разрастваме взаимно. Препоръчваме Izgodni.bg на всички наши приятели и партньори.

Емил Иванов
Visit.bg
Dreboliiki.com
Като клиент на Izgodni.bg от 2017 година, бих препоръчал платформата на всеки, който търси изгоден и надежден канал за реклама на своя бизнес!

Като клиент на Izgodni.bg от 2017 година бих препоръчал платформата на всеки, който търси изгоден и надежден канал за реклама на своя бизнес. Съвместната ни работа показва, че посетителите, които идват от сайтовете на Izgodni.bg са добре таргетирани и имат сравнително висок процент на реализация.

Генчо Танев
Dreboliiki.com
Amigos Travel
Препоръчваме Izgodni.bg като партньор на когото винаги може да се разчита!

Izgodni.bg са наш патньор от 2016 г. Сътрудничеството ни с тях е било винаги коректно и взаимноизгодно.
Полученият трафик ни помага в популяризирането на предложенията на фирмения ни сайт amigostravel.eu.
Информацията, която изпращаме към тях е била винаги отразявана точно, което е предпоставка за създаване на лоялни и добре информирани клиенти.
Препоръчваме ги като партньор на когото винаги може да се разчита.

Владимир Димирев
Amigos Travel
Art Travel
Izgodni.bg е предпочитан от нас рекламен канал и го препоръчваме като коректен партньор!

Вече трета година работим с Izgodni.bg и сме много доволни от предоставяните услуги. Комуникацията с тях винаги е протичала гладко, като на всички наши запитвания и желания са отговаряли бързо и компетентно. Благодарение на тяхната платформа, сайтът ни се посещава от много повече потребители, част от които се превръщат в редовни клиенти.

 

Izgodni.bg е предпочитан от нас рекламен канал и го препоръчваме като коректен партньор.

Лора Иванова
Art Travel
Grando.bg
Чрез Изгодни.БГ получаваме потребители търсещи точно типа на предлаганите от нас оферти!
Изгодни.БГ е един гарантиран канал за предоставяне на голям трафик за нашия сайт. 
За разлика от други методи и канали за реклама, чрез Изгодни.БГ получаваме потребители търсещи точно типа на предлаганите от нас оферти.
За времето, от което работим заедно, а то е повече от година, винаги сме получавали бърза и адекватна реакция на всички наши запитвания и желания от страна на екипа на Изгодни.бг.
За останалото имат много функционален партньорски панел. Това е много важно условие за нас. Със сигурност бих препоръчал Изгодни.БГ като канал за реклама на наши партньори или пък на познати, които искат да намерят най-изгодната оферта!
 
Цветко Петров
Grando.bg
Покажи всички мнения

700 000 +

месечни посещения

22 000 +

дневни посещения

503 418 +

потребители

Възраст

18 - 24 години
25 - 34 години
35 - 44 години
45 - 54 години
55 - 64 години
65+ години

Пол

Жени
Мъже

Местоживеене

София
Пловдив
Варна
Бургас
Друг
Izgodni.bg

Izgodni.bg ®

Izgodni.bg е водещ сайт за изгодни оферти, обединяващ изгодните оферти от сайтове за колективно пазаруване, туристически агенции, хотели и онлайн магазини. Създаден през 2012 година, Izgodni.bg се превърна в любим и предпочитан сайт от потребителите при търсене и избор на оферти за почивки, екскурзии, ресторанти, локални услуги, подаръци и др.

Над 70% от потребителите се връщат отново в Izgodni.bg. Сайтът се ползва с голямо доверие от изключителна лоялна аудитория.

E-mail: [email protected]
Телефон: 02 / 451 25 24Изпрати
* Източници: Google Analytics, Izgodni.bg.